O le a le mea e fa'aosoina ai le faanatinati mo le malosi o le la?

O le suiga o le malosi o se vaega tele lea i le si'itia o le fa'afouina, ae o le tuputupu a'e o le la e mafua ona o le taugofie i le aluga o taimi.O tau o le malosi o le la ua matua pa'u i lalo i le sefulu tausaga talu ai, ma ua avea nei ma puna sili ona taugofie o le gaosiga o malosiaga fou.

2021全球装机

Talu mai le 2010, o le tau o le malosi o le la ua pa'u i le 85%, mai le $0.28 i le $0.04 i le kWh.E tusa ai ma le au suʻesuʻe a le MIT, o le tamaoaiga o le fua o le mea sili lea e tasi i le faʻaauauina o le paʻu o tau mo le sefulu tausaga talu ai.I se isi faaupuga, aʻo faʻapipiʻi e le lalolagi ma faʻateleina paneta sola, o le gaosiga na sili atu ona taugofie ma sili atu ona lelei.

O le tausaga nei, ua si'itia ai tau o le la ona o fa'afitauli tau sapalai.La mount racking o le vaega autu i le PV system atoa e faʻatatau i le tele o tau mai le suiga.Ua va'aia e le PRO.FENCE lenei suiga i le fa'ai'uga o le 2020 ma fa'atupuina mea fou "ZAM" e tu'uina atu ai le fa'aogaina o le la mo tagata fa'atau.

FAATAU ZAM

O lenei mauga la o le a maua ai le maualuga o le pala i lalo o le masima tulaga.O le faʻaopoopoga o AI, Mg elemene o le a faia ai le anti corrosion o mea ZAM faʻasefulu taimi maualuga atu nai lo GI uamea. E fetaui lelei le fofo pe a suʻesuʻe mo le taugata faʻapea foʻi ma le faʻafefeteina lelei. fausaga fa'apipi'i la. ZAM folasaga

 


Taimi meli: Nov-25-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou