Ua sili atu le mana'omia o le eletise i Ausetalia i luga o le fale i luga o le fale

O le sapalai malosi o le la a Ausetalia i Saute ua sili atu nai lo le manaʻomia o le eletise i luga o fesoʻotaʻiga, ma mafai ai e le setete ona ausia manaoga le lelei mo aso e lima.

I le aso 26 Setema 2021, mo le taimi muamua, o le tufatufaina atu o fesoʻotaʻiga na pulea e le SA Power Networks na avea ma faʻatau oloa mo le 2.5 itula ma le uta i lalo ole zero (i le -30MW).

O numera tutusa na ausia foi i Aso Sa taitasi ia Oketopa 2021.

Na fa'aletonu le uta mo le tufatufaina atu i Ausetalia i Saute mo le lata i le fa itula i le Aso Sa 31 Oketopa, ma pa'u i le fa'amaumauga -69.4MW i le afa itula fa'ai'u ile 1:30pm CSST.

O lona uiga o le feso'ota'iga o le eletise sa fa'atau atu i fafo i luga o feso'ota'iga fe'avea'i (se mea e ono tupu tele) mo le fa itula - o le umi lea na va'aia i le suiga o le malosi o Ausetalia i Saute.

O le faauluuluga o Mataupu Tau Autasi a SA Power Networks, Paul Roberts, fai mai, “O le Rooftop solar e saofagā i le decarbonization o lo tatou malosi ma faʻaititia ai tau o le malosi.

“I se taimi lata mai, matou te fa'amoemoe e va'aia le mana'omia o le malosi o Ausetalia i Saute i le vaeluagalemu o le aso e masani ona sapalai 100 pasene mai luga ole la.

“O se taimi umi, matou te faʻamoemoe e vaʻaia se faiga o felauaiga lea o le tele o taʻavale o le a faʻamalosia e le eletise faʻafouina, e aofia ai le PV luga o le la.

"O se mea fiafia le mafaufau o Ausetalia i Saute o loʻo taʻitaʻia le lalolagi i lenei suiga ma e tele naua le avanoa mo tatou o se setete e faʻataunuʻu vave i le mea tatou te mafaia."

PRO.ENERGY tuʻuina atu se faasologa o oloa uʻamea o loʻo faʻaaogaina i galuega a le la e aofia ai le faʻapipiʻiina o le Solar mounting structure, Fencing Saogalemu, ala savali i luga o le taualuga, puipui puipui, sikulati eleele ma isi.Matou te tuʻuina atu i matou lava e tuʻuina atu fofo faʻapolofesa faʻapolofesa mo le faʻapipiʻiina o le solar PV system.

PRO.ENERGY-ROOFTOP-PV-SOLAR-SYSTEM

 


Taimi meli: Nov-09-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou